Klubbtävlingen den 16 juni-07

 

Gunilla och Annelie var redan igång med att sätta banan när jag anlände lite över nio. Det regnade lätt och blåste mycket och det var mycket blött i gräset märkte jag i skorna. Allt skulle vara klart till visningen kl 10 så det var bara hugga i och vi blev klara tills första deltagaren kom. Det tog en stund eftersom det var både tömkörnings- och precisionskörningsbana. Båda var ganska trixiga för att utmana oss kuskar.

 

Tävlingen började med tömkörningen - = klass 1- där undertecknad startade med Test och det gick inte bra! Han stannade nästan för varenda port och vid ett tillfälle manade jag på honom så att han gick fram för fort och då drattade jag på ändan men kom fort upp igen. Trots dessa fadäser blev jag 2:a (vi var bara 2 som deltog men det kan vi ju prata tyst om). Egentligen blev jag väl diskad men domaren var snäll. Agneta & Daisy fick liksom jag ett U men hade mindre straffpoäng och bättre tid och tog därmed sin första seger.

 

Klass 2 vanns av Agneta & Daisy som var det enda anmälda ekipaget i klassen men Pia & Eufemia, Annelie & Skruttan 3011 o Wilma, Gunilla & Sixten och Allan & Grynet 2648 tävlade också ”eftersom banan ändå var byggd”. Det var Annelies första tävling med par.

Pia & Eufemia blev tvåa, Annelie med sitt par blev 3:a, Gunilla & Sixten kom 4:a och därefter kom Allan & Grynet 2648 5:a.

 

Regnet hade tilltagit ytterligare när det var dags för Klass 3. Deltagare här var samma som i klass 2 förutom att i denna klass tävlade Pia även med Bille. Annelie & Skruttan 3011 o Wilma vann och är därmed klubbmästare 2007, Pia kom 2:a med Bille och 3:a med Eufemia, Allan & Grynet 2648 blev 4:a, Gunilla & Sixten 5:a och Agneta & Daisy 6:a.

Regnet vräkte ner och det gällde att komma under tak fortast möjligt. Konor och allt fick stå kvar så länge.

Ett stort tack till vår duktiga banbyggare Gunilla och funktionärerna!

 

Hans

 

07-06-19

 

 

 

Ett stort tack även till våra domare - Gunilla i tömkörningen och Hans i precisionskörningen.

 

Annelie

RESULTAT